...και προσκάλεσε τις πρωταγωνίστριες σε πάρτι στην έπαυλή του
Εκτός από πανίσχυρος εκδότης και θιασώτης του πολυτελούς lifestyle, o Hugh Hefner είναι και μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές της ποπ κουλτούρας.
Εκτός από τις σελίδες κοσμικών περιοδικών, ο Hefner έκανε σύντομες guest εμφανίσεις στη μικρή οθόνη παίζοντας -φυσικά- τον εαυτό του. Μία από αυτές, ήταν η εμφάνισή του σε ένα επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Sex and the City.
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, η Samantha εκπληρώνει το όνειρό της να τον γνωρίσει από κοντά σε ένα club και εκείνος την προσκαλεί σε πάρτυ στην έπαυλή του Playboy Mansion.
Οι τέσσερις φίλες αποφασίζουν να πάνε μαζί στο πάρτυ αλλά λίγο αργότερα η έξοδος λήγει άδοξα, όταν η Samantha κατηγορεί λανθασμένα ένα από τα κουνελάκια ότι της έκλεψε την τσάντα.
Το αποτέλεσμα; Η διαφωνία τελειώνει εις βάρος της και ο Hefner τη διώχνει από το πάρτυ.