top article

Η Olivia Bolles θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “παιδί-θαύμα”. Όταν γράφτηκε κατά λάθος σε μαθήματα φωτογραφίας -σε ηλικία 11 χρονών-, κανείς δεν φανταζόταν πως μόλις 3 χρόνια μετά θα αναλάμβανε τη διαφημιστική καμπάνια της Converse.

Κι όμως, ο κόσμος της μόδας είδε κάτι άξιο προσοχής στη φρεσκάδα και την αφοπλιστική ειλικρίνεια της έφηβης, τότε, Olivia. Εκτός από την ηλικία της, η καταγωγή της -από μια σχετικά μικρή πόλη στο βορρά των ΗΠΑ- έχει επηρεάσει βαθιά τη δημιουργική της ματιά. Το έργο της είναι γεμάτο εικόνες παρμένες από την καθημερινή ζωή των εφήβων, εικόνες που μαρτυρούν ελπίδες, όνειρα αλλά και τη βαθιά σύγχυση που συμβαδίζει με τη συγκεκριμένη ηλικία.

Η 19χρονη, πλέον, Olivia Bee -όπως είναι πλέον γνωστή- συνεχίζει να συναρπάζει τον κόσμο της μόδας επιτρέποντας στο στυλ της να μεγαλώσει μαζί της. Έχοντας προσθέσει στο βιογραφικό της συνεργασίες με τη Nike, την Adidas αλλά και τον οίκο Hermes, θεωρείται εξερευνήτρια σε “αχαρτογράφητα νερά” και έχει κερδίσει επάξια τη συμμετοχή της στο Tedx Athens 2013. Λίγο πριν τη δούμε στη σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, συστήνεται με το δικό της τρόπο, απαντώντας στις ερωτήσεις μας.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου;
Δεν ακούω σε όσους μου λένε πώς να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα απ'οτιδήποτε άλλο. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου.

Γιατί επέλεξες το επάγγελμά σου;
Με επέλεξε! Και ερωτευτήκαμε...

Είναι εύκολο για σένα να ξυπνάς το πρωί;
Μερικές φορές...

Ποιο είναι το μάντρα σου για μία δύσκολη μέρα;
“Μπορείς να το κάνεις! Να είσαι καλή με τον εαυτό σου και τους άλλους και να δουλεύεις σκληρά.”

Μια καθοριστική στιγμή στη ζωή σου;
Όταν κατάλαβα ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον εαυτό μου.

Τι σε εμπνέει;
Η πολύχρωμη πλευρά της ζωής.

Γιατί νιώθεις ότι δημιουργείς;
Γιατί έχω πάθος για τη ζωή.

Μια αγαπημένη στιγμή στη ζωή σου;
Κάθε φορά που εκπλήσσω τον εαυτό μου με τις δυνατότητές μου και όταν ξεπερνάω όρια που δεν πίστευα πως μπορώ. Επίσης όταν μπορώ να είμαι χαλαρή, ευτυχισμένη, γενναιόδωρη και λίγο τρελούτσικη...

Τι σου έμαθε η κρίση;
Να είμαι ευγνώμων για ο,τι έχω. 

Μπορεί η οικογενειακή ζωή και η καριέρα να συνυπάρξουν;
Αυτό είναι κάτι που μαθαίνω με τους φίλους μου -την οικογένεια που διαλέγουμε. Και οι δύο αυτές πλευρές χρειάζονται αγάπη και φροντίδα και η ισορροπία μεταξύ τους είναι ευαίσθητη. Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων είναι πολύ σημαντικό πράγμα- πρέπει να ξέρεις πότε να σταματάς τη δουλειά για να συναντήσεις τους φίλους σου. Είναι θέμα ψυχικής υγείας. Και είναι πολύ δύσκολο!

Τι σημαίνει ευτυχία;
Όταν η ζωή είναι γεμάτη συναισθήματα είμαι ευτυχισμένη- αρκεί να μη βαριέμαι.


Συνέχεια στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>