Η Melissa Coker, δημιουργός του fashion label Wren, και η σκηνοθέτης Tatia Pilieva ήξεραν από την αρχή ότι δημιουργούν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση το φίλμ της να έχει τέτοια μεγάλη απήχηση.

Αν και εκατομμύρια είδαν το βίντεο, λίγοι γνωρίζουν ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα  fashion project, με τους πρωταγωνιστές να φορούν τα ρούχα της σχεδιάστριας για τις ανάγκες προβολής του brand στην εβδομάδα fashion video του style.com, αποδεικνύοντας με την τεράστια επιτυχία του τη δύναμη του video marketing για τα fashion brands σήμερα.
Το «First Kiss» είναι εμπνευσμένο από φωτογραφίες του γνωστού φωτογράφου Richard Avedon, οι οποίες απεικονίζουν ανθρώπους που φιλιούνται. Αυτές τις σκηνές  ήθελαν να μεταφέρουν στην οθόνη οι Coker και Pilieva, φέρνοντας σε επαφή άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και ζητώντας τους να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί. 

Η έρευνα λοιπόν άρχισε και 20 άνθρωποι, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόκληση βρέθηκαν στο στούντιο, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και έδωσαν το πρώτο τους φιλί μπροστά στην κάμερα.

Το συμπέρασμα; Ένα και μόνο φιλί μπορεί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να μεταμορφώσει δύο αγνώστους σε ερωτευμένο ζευγάρι!

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>