Μια νέα εφαρμογή προπόνησης στο κινητό, μας βάζει σε νέα fit λογική και ακυρώνει δικαιολογίες τύπου «δεν προλαβαίνω να πάω στο γυμναστήριο».

Το Νike Training Club είναι μία fit επανάσταση. Με πιο απλά λόγια, είναι μια εφαρμογή προπόνησης, κατάλληλη για όποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης κι αν έχουμε. Είναι ιδανική αν θες να αδυνατίσεις, να τονώσεις τους μυς ή απλώς να δυναμώσεις το σώμα σου. Το θέμα είναι ότι η NTC φέρνει τις ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης στο επόμενο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο, ότι το Nike Training Club δημιουργήθηκε από έναν επαγγελματία προπονητή της Nike και περιλαμβάνει περισσότερους από 60 κύκλους προπόνησης με 90 plus, σετ ασκήσεων.
Είναι μια εφαρμογή που βασίζεται
στα θεμελιώδη στοιχεία των προπονήσεων ενδυνάμωσης, τόνωσης της καρδιάς και βασικής εξάσκησης. Αυτά τα πολυδιάστατα, πολλαπλά προσανατολισμένα σετ ασκήσεων έχουν επιλεγεί με σκοπό τη δημιουργία κύκλων προπόνησης με στόχο να προκαλούν διαρκώς το σώμα να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα της εξάσκησης.
Η εφαρμογή NTC είναι προσανατολισμένη στην
επίτευξη στόχων. Σκέψου ότι περιλαμβάνει κατηγορίες όπως «Αδυνάτισμα» (Get Lean), «Τόνωση» (Get Toned) και «Ενδυνάμωση» (Get Strong), με διάφορους κύκλους προπόνησης των 15, 30 και 40 λεπτών για Αρχάριους (Beginner), Μέσου Επιπέδου (Intermediate) και Προχωρημένους (Advanced).
Ιnfo: Η εφαρμογή NTC θα αρχίσει να διατίθεται δωρεάν από το iTunes® την 1η Ιανουαρίου 2011. Διαθέτοντας ακουστική καθοδήγηση και λεπτομερείς οδηγίες, παρέχει στις γυναίκες τον δικό τους προσωπικό προπονητή μέσω της συσκευής iPhone® ή iPod Touch® που διαθέτουν. Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν δύο επαγγελματίες trainers που συνεργάζονται με τη Nike, η Jeannette Jenkins και η Leah Kim. Aλλά και οι αθλήτριες της Nike Maria Sharapova και Allyson Felix θα δίνουν στις γυναίκες έμπνευση και κίνητρα μέσω της εφαρμογής NTC, με τη μορφή επιβραβεύσεων και προσαρμοσμένων κύκλων εξάσκησης. Το application θα είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά (Αμερικανικά και Βρετανικά), στα Κινεζικά (Mandarin), στα Ταϊβανέζικα και στα Ιαπωνικά, με ενδεχόμενο να επεκταθεί και σε άλλες γλώσσες.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>