Όταν βάφεις τα μαλλιά σου στο κομμωτήριο περιμένεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα- τουλάχιστον καλύτερο από ότι αν τα έβαφες μόνη σου. Κάνε ότ,ι καλύτερο μπορείς με σωστή προετοιμασία.
Για να μην απογοητευτείς από το χρώμα και μετά γκρινιάζεις στον κομμωτή σου – ο οποίος λίγα πράγματα μπορεί να κάνει για να το διορθώσει – προετοίμασε τα μαλλιά σου από την προηγούμενη ημέρα της βαφής.

  • Λούσου μια μέρα πριν πας στο κομμωτήριο. Αν είναι φρεσκολουσμένα θα είναι πολύ απαλά και δε θα χωρίζονται σωστά σε τούφες – ειδικά αν κάνεις ανταύγειες. Επιπλέον, λίγη λιπαρότητα λειτουργεί προστατευτικά για τα μαλλιά. Μην φτάσεις στο άλλο άκρο και πας με άλουστα μαλλιά γιατί ο κομμωτής δε θα διακρίνει το φυσικό τους χρώμα.

  • Πάρε μαζί φωτογραφίες. Αν έχεις δει ένα χρώμα που σου αρέσει σε μια ηθοποιό τότε πάρε μαζί τη φωτογραφία για να ξέρει ο κομμωτής ακριβώς ποια απόχρωση εννοείς.

  • Μείνε φυσική. Πήγαινε στο κομμωτήριο με το συνηθισμένο σου μακιγιάζ και ρούχα. Έτσι ο κομμωτής θα ξέρει το χρώμα που αναδεικνύει το στυλ σου.
    Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>