Τα χτενίσματα ήταν επιτηδευμένα ανεπιτήδευτα και το μακιγιάζ έπαιζε από nude μέχρι φούξια.

Μαλλιά: Η Ριάνα έκλεψε την παράσταση με το ίσιο, classic vamp κατακόκκινο (γι αυτό ευθύνεται η Ούρσουλα Στίβεν hair artist) μακρύ καρέ της. Ένα hairstyling που δεν σκόπευε να προκαλέσει με το εκκεντρικό του στυλ. Η Χάιντι Κλουμ προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό κότσο με βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν εξίσου εντυπωσιακή με τη μακριά πλούσια κόμη της και τη μακριά φράτζα με χωρίστρα στη μέση που της χάριζε έναν αέρα ντίβας (που εδώ που τα λέμε ούτως ή άλλως τον έχει). Η Νικόλ Κίντμαν εμφανίστηκε με waves χτένισμα ενώ η Εύα Λονγκόρια σχολιάστηκε εντόνως για το ponytail της (οι τούφες του κατά τα άλλα αυστηρού κότσου ήταν τυλιγμένοι γύρω από τη βάση του).

Μακιγιάζ: Η Κέιτι Πέρι υιοθέτησε μία διχρωμία σκιών, μάλιστα ο make up artist Τζέικ Μπέιλι την έβαψε με μια ιριδίζουσα σκιά στους τόνους της λεβάντας (στο καπάκι των ματιών) και διάλεξε ανοιχτό πράσινο για τα κάτω βλέφαρα. Τέλος, Λία Μισέλ ξεχώρισε με τα ζουμερά χείλη της, στην απόχρωση των μούρων. Τέλος η Κιμ Καρντάσιαν και η Τζένιφερ Χάντσον κινήθηκαν σεγήινους τόνους που αναδείκνυαν τα έντονα χαρακτηριστικά τους.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>