Το μακιγιάζ δεν προσθέτει απλά χρώμα και λάμψη αλλά αφαιρεί και χρόνια. Αν σε ενοχλούν οι πρώτες γραμμές μπορείς να τις καλύψεις για να δείχνεις- αλλά και να αισθάνεσαι- νεότερη.

Περνώντας τα 30 αρχίζεις να παρατηρείς στον καθρέφτη τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείς να αποκτήσεις νεανική λάμψη και να αφαιρέσεις χρόνια από το πρόσωπό σου.
Πρόσωπο: Μετά τα 30 έχει μεγάλη σημασία να έχεις πάντα άψογη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες. Αυτό θα το πετύχεις με σωστή φροντίδα αλλά και σωστή βάση μακιγιάζ. Διάλεξε ένα make up με ανάλαφρη υφή για να αποκτήσεις λάμψη, και εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, πρόσθεσε με λίγη πούδρα στη ζώνη Τ. Πρόσεχε να μην βάζεις πούδρα γύρω από τα μάτια γιατί τονίζει τις λεπτές γραμμές.
Μάτια: Διάλεξε ένα κονσήλερ με βάση το κίτρινο χρώμα για να φωτίσεις τους μαύρους κύκλους. Για περισσότερη λάμψη δοκίμασε eye liner ή μολύβια ματιών με ζωηρά χρώματα.
Χείλη: Τα χείλη σου είναι ακόμη ζουμερά και μπορείς να φορέσεις άνετα ότι χρώμα κραγιόν θέλεις. Προτίμησε κρεμώδεις υφές και λαμπερά χρώματα που θα κάνουν τα χείλη σου πιο απαλά και θελκτικά.

Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>