Χάρη στις κρέμες προσώπου απέκτησε νέες λέξεις το beauty lexicon μας, όπως ας πούμε βιοπεπτίδια, κολλαγόνο, οξείδωση και ελεύθερες ρίζες. Φέτος θα κάνουμε focus σε μία λέξη που μοιάζει απλή αλλά είναι έξτρα σημαντική και μάλλον παραμελημένη ως τώρα.

Λάμψη! Η τάση στα νέα καλλυντικά φροντίδας προσώπου είναι να δίνουν λάμψη. Είτε απευθύνονται σε μεγαλύτερες είτε σε νεότερες γυναίκες ο σκοπός είναι ο ίδιος: επιδερμίδα ομοιόμορφη, χωρίς έντονες δυσχρωμίες και με φυσικό, φωτεινό τόνο. Ήδη γνωρίζαμε την ευεργετική δράση της βιταμίνης C στον τόνο της επιδερμίδας. Τώρα όμως τα νέα προϊόντα χρησιμοποιούν πιο εξελιγμένες σύνθεσεις για να πετύχουν το σκοπό τους. Η Vital Light της Clarins ενεργοποιεί τη δράση του πρωτεασώματος – βασικού μηχανισμού των κυττάρων – για να δώσει λάμψη στην ώριμη επιδερμίδα που το έχει περισσότερο ανάγκη. Η White Caviar της La Prairie χρησιμοποιεί το σπάνιο λευκό χαβιάρι για ομοιόμορφο τόνο.

Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>