Στη σημερινή εποχή είναι σημαντικό να μπορείς να βρεις ποιοτικά προϊόντα σε καλή τιμή. Οι εταιρείες καλλυντικών το αντιλαμβάνονται και για αυτό προτείνουν όλο και περισσότερες προσφορές που αξίζει να εκμεταλλευτείς. Μάθε ποιες είναι οι πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για αγορές καλλυντικών αυτές τις μέρες.
Όταν η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη είναι καλό να αναζητάς το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή. Αυτό το κατάλαβαν πια και οι εταιρείες καλλυντικών και προσφέρουν κατά καιρούς μοναδικές ευκαιρίες. Στα κομμωτήρια μπορείς να βρεις – μέχρι τα μέσα Νοεμβρίουσαμπουάν και μάσκες Kerastase σε ειδικό box με έκπτωση 25%. Για την φροντίδα του προσώπου σου δοκίμασε τα προϊόντα της Korres. Στο φαρμακείο της περιοχής σου θα βρεις 5 διαφορετικά gift packs, κάθε ένα για μια διαφορετική ανάγκη – ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη. Με την αγορά της κρέμας παίρνεις δώρο προϊόντα Korres, σε κανονικό μέγεθος, καθώς και ένα όμορφο νεσεσέρ σε διάφορα χρώματα. Αναζήτησε την προσφορά αυτή από τον Οκτώβριο μέχρι το τέλος του χρόνου.
Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>