54 φωτογραφίες του Μάριο Τεστίνο, σε σκηνοθεσία Patrick Kinmonth, απαθανατίζουν την ομορφιά εμβληματικών γυναικών του χώρου της μόδας και της τέχνης.

Όλα
ή Τίποτα είναι ο τίτλος της έκθεσης του Περουβιανού φωτογράφου Mάριο Τεστίνο, που παρουσιάζεται στο μουσείο Thyssen-Bornemisza της Μαδρίτης με σπόνσορα τη Lancome. 54 φωτογραφίες σε σκηνοθεσία Patrick Kinmonth, που απαθανατίζουν την εξαιρετική ομορφιά εμβληματικών γυναικών του χώρου της μόδας και της τέχνης -μεταξύ των οποίων η Κέιτ Γουίνσλετ, η Ντάρια και η Ζιζέλ-και αποκαλύπτουν δύο βασικές εκφάνσεις της δουλειάς του: τη μόδα και το γυμνό. Μία έκθεση που αποτελεί ωδή στη «γυναίκα του Τεστίνο», η οποία έχει πολλές διαφορετικές πλευρές. Όπως λέει ο ίδιος: «Μου αρέσουν οι δυνατές, ανεξάρτητες γυναίκες που δεν χάνουν τη θηλυκότητά τους και δεν χρησιμοποιούν την ομορφιά τους σαν όπλο. Γυναίκες με προσωπικότητα, που εκφράζουν τις επιθυμίες τους και τις δικές μας». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 9/1/ 2011.
Φλώρα Καμχή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>