Μπορεί ένα μπουκάλι άρωμα να στείλει εκεί έξω, το δικό του οικολογικό μήνυμα για εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος; Δες πως το κάνει το FlowerbyKenzo.

Η κατανάλωση πόρων, ενέργειας και οι εκπομπές αερίων που σχετίζονται με την παραγωγή και τη μεταφορά καλλυντικών προϊόντων μπορεί να κάνουν έναν οικολόγο να ανατριχιάσει. Για να μη χάσουν από πελάτες τους συνειδητοποιημένους ως προς την προστασία του περιβάλλοντος πολίτες, οι εταιρείες καλλυντικών προσαρμόζονται στις ανάγκες της εποχής και προσπαθούν να φτιάχνουν όλο και πιο οικολογικά προϊόντα. Μετά τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ο Kenzo έρχεται να προτείνει αρώματα που ξαναγεμίζουν. Τα μπουκάλια της σειράς Flowerbykenzo αλλάζουν ελαφρά και αποκτούς αντλίες που ξεβιδώνουν εύκολα. Εσύ αγοράζεις απλά την ειδική ανταλλακτική συσκευασία που περιέχει την απαραίτητη ποσότητα για να γεμίσεις το μπουκάλι σου. Κάθε φορά που το άρωμα τελειώνει ξανααγοράζεις μόνο το ανταλλακτικό. Έτσι, έχεις ένα προϊόν που ξαναγεμίζει επ' άπειρον με άρωμα, χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον με περιττές σπατάλες υλικών και ενέργειας. Σύντομα θα υπάρχουν στα σημεία πώλησης του αρώματος και πηγές για να γεμίζεις επιτόπου το άδειο μπουκάλι σου, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομία πόρων. Παρόμοιο σύστημα θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι οίκοι αρωμάτων.
Θάλεια Κεχρή
 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>