Υπάρχει γενικά η εντύπωση πως με την άνοδο της θερμοκρασίας σταματάμε ό,τι έχει σχέση με ιατρική αισθητική θεραπεία. Αυτό ισχύει για ορισμένες θεραπείες laser, όπως η οριστική αποτρίχωση με συγκεκριμένα μηχανήματα. Δεν είναι όμως ο γενικός κανόνας. Τρία νέα μηχανήματα προσφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες χειμώνα καλοκαίρι και δίνουν λύση σε χαλάρωση, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, ραγάδες, λεπτές ρυτίδες κ.α. χωρίς το φόβο του ήλιου.


Για τα σημάδια του χρόνου


Luminotherapy & NCTF®

Πρόκειται για μία νέα ιατρική, μη επεμβατική αντιγηραντική μέθοδο. Υπόσχεται δραστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης, ανάκτηση της χαμένης γραμμής του σώματος και καταπολέμηση των ραγάδων σε γλουτούς, μηρούς και πόδια. Λειτουργεί με την τεχνολογία LED (Light Emitting Diode), που εκπέμπει φωτεινή ακτινοβολία με ταυτόχρονη χρήση δύο χρωματικών ακτίνων (ερυθρό και κίτρινο φως), εκμεταλλευόμενη τη θεραπευτική δράση του διαφορετικού μήκους κύματος των χρωμάτων. Το ερυθρό φως αυξάνει την ικανότητα των ώριμων και φωτογερασμένων ινοβλαστών να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, ενώ η κεφαλή LED με κίτρινο χρώμα βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης και αναδόμησης κολλαγόνων και ελάστινων ινών. Αυτό σημαίνει πως στις κατάλληλες συχνότητες το φως διεγείρει τα κύτταρα της επιδερμίδας και τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την παραγωγή νέας ελαστίνης και κολλαγόνου, καθώς και άλλων πρωτεϊνών, που χρησιμεύουν ως δομικά στοιχεία του δέρματος. Επίσης, χρησιμοποιείται μία σειρά από ενέσιμα αντιγηραντικά στοιχεία, που αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ και 55 θρεπτικά ενεργά συστατικά και επιτρέπουν την πρόληψη –αλλά και τη βελτίωση– της βιολογικής γήρανσης. Με τη μέθοδο της ενδοδερμικής ενέσιμης μεσοθεραπείας ο γιατρός εφαρμόζει τα αντιγηραντικά στοιχεία αναζωογονώντας και ενυδατώνοντας βαθιά το δέρμα, που έχει χάσει τον τόνο, την ελαστικότητα και το περίγραμμά του. Ανάλογα προσαρμοσμένη, η ίδια τεχνολογία εφαρμόζεται και στην περιοχή του προσώπου με αντιγηραντική και συσφικτική δράση.

Χρόνος: Η διάρκεια της συνεδρίας υπολογίζεται έως και 40'. Συστήνεται ένας κύκλος 6 συνδυαστικών συνεδριών με απόσταση 1 εβδομάδας μεταξύ τους. H μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί όλο το έτος, καθώς τα μήκη κύματος της Luminotherapy δεν προκαλούν φωτοευαισθησία, άρα και δεν επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία.


Αποθεραπεία: Η Luminotherapy & NCTF® δεν απαιτεί καθόλου χρόνο αποθεραπείας και μπορείς άμεσα να επιστρέψεις κανονικά στο πρόγραμμά σου. Δεν εμφανίζεται οίδημα, παρά μόνο μία ελαφρά ερυθρότητα, που εξαφανίζεται σε λίγες ώρες. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, αν το σωματικό βάρος παραμείνει σταθερό και ακολουθηθεί πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.


Αντενδείξεις: Αντενδείκνυται σε όλες τις συνήθεις περιπτώσεις που αφορούν την απόκλιση από θεραπείες αισθητικής ιατρικής, όπως νεοπλασίες, ανοικτές πληγές, δερματίτιδες-έκζεμα, έρπης, εγκυμοσύνη –θηλασμός, επιληψία κλπ.


Ενδεικτικό κόστος: από 80 € η συνεδρία.

Για χαλάρωση και κυτταρίτιδα στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>