Καθώς η αλλαγή φρουράς στην γκαρνταρόμπα είναι πια γεγονός και τα καλσόν αποθηκεύονται για του χρόνου, τα πόδια μας αρχίζουν να εκτίθενται επικίνδυνα. Δυστυχώς κανένα ζευγάρι ψηλοτάκουνων, όσο συγκλονιστικά κι αν είναι, δεν μπορεί να τα αναδείξει αν έχουν ραγάδες, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, ευρυαγγείες και τοπικό πάχος. Πλέον όμως υπάρχουν ολοκαίνουργιες αλλά και παλαιότερες, δοκιμασμένες στον χρόνο, τεχνικές, για φορέσεις πολύ σύντομα και με αυτοπεποίθηση την αέρινη, κοντή σου φούστα.

Ευρυαγγείες

Τέλεια πόδια

Κρέμα σύσφιξης σώματος Tightening Body Cream της StriVectin-TL (στα Sephora)


Βασικό πρόβλημα για την πλειονότητα των γυναικών της Μεσογείου λόγω της ηλιοφάνειας και των υψηλών θερμοκρασιών. Η λύση δεν είναι καινούργια, αλλά είναι η μόνη εγγυημένα αποτελεσματική, και αφορά την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων, με ή χωρίς συνδυασμό με σκληροθεραπεία, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του προβλήματος.

Ο τρόπος: Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται απευθείας στις ευρυαγγείες, προκαλείται θερμόλυση (ελεγχόμενη εσωτερικά αύξηση της θερμοκρασίας) και η ευρυαγγεία καταστρέφεται, ενώ στη συνέχεια η κατεστραμμένη φλέβα απορροφάται από τον οργανισμό. Η ίδια λογική ισχύει και στη σκληροθεραπεία, κατά την οποία με μία εξαιρετικά λεπτή βελόνα εγχέεται στην προβληματική φλέβα ένα ειδικό υγρό, που την “καταστρέφει”. Ο συνδυασμός των δύο τεχνικών, ανάλογα με την περίπτωση, ενδείκνυται για οριστική 100% λύση του προβλήματος.


Χρόνος: Κάθε συνεδρία διαρκεί 2 ώρες, ενώ μπορεί να επαναληφθεί ύστερα από 2 ημέρες. Για έναν μέτριο βαθμό ευρυαγγειών συνήθως απαιτούνται 2 συνεδρίες. Ο μόνος χρονικός περιορισμός είναι το ενδεχόμενο η θεραπεία να χρειάζεται ενίσχυση με τη χρήση καλσόν μέτριου βαθμού συμπίεσης που μπορεί να είναι ενοχλητικό τους πολύ ζεστούς μήνες. Πιθανά σημάδια ή ερεθισμός εξαφανίζονται σε διάστημα 3 εβδομάδων.


Ενδεικτικό κόστος: 300-500 €.

 

Τοπικό πάχος

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους Advanced Body Creator της Shiseido


Το τοπικό πάχος από τους γλουτούς μέχρι τα γόνατα και τους αστραγάλους μπορεί να εξαφανιστεί με μία νέα ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, το Smartlipo με την τεχνολογία της laser λιπόλυσης.

Ο τρόπος: Η μέθοδος, που είναι εγκεκριμένη από τον FDA, εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία και στηρίζεται στην άμεση εφαρμογή του λέιζερ. Μία οπτική ίνα εισχωρεί από πολύ μικρή τομή κάτω από το δέρμα, στο υποδόριο λίπος, και το λιώνει με ελεγχόμενο τρόπο. Παράλληλα, επιτυγχάνει και την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, συμβάλλοντας στη σύσφιξη της περιοχής όπου εφαρμόστηκε.


Χρόνος: Η διαδικασία διαρκεί 1-2 ώρες, ενώ συνήθως επανέρχεσαι σε φυσιολογικούς ρυθμούς περίπου ύστερα από 3 ημέρες. Για 10 ημέρες αντενδείκνυται η βαριά άσκηση, η σάουνα και τα θερμά λουτρά, ενώ για 1 εβδομάδα επιβάλλεται η ελαστική επίδεση. Τα αποτελέσματα φαίνονται έπειτα από 4-6 εβδομάδες, ενώ η εικόνα παίρνει την τελική της μορφή ύστερα από 2-3 μήνες.


Ενδεικτικό κόστος: Από 800 €.

Διάβασε περισσότερα στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>