Το υαλουρονικό γεμίζει και σβήνει τις ρυτίδες εκ των έσω.

Αντιμετωπίζει τις στατικές ρυτίδες του προσώπου όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες, οι ρυτίδες στο μεσόφρυδο, οι ρυτίδες της λύπης, οι ρυτίδες στις παρειές, γύρω από τα χείλη, κλπ. Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος, που αποτελεί ένα είδος gel, γίνεται υποδόρια ή μέσα στο δέρμα με πολύ λεπτές βελόνες και τις περισσότερες φορές χωρίς τοπική αναισθησία. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για «εκ των έσω» ενυδάτωση του προσώπου.

ΧΡΟΝΟΣ: Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος διαρκεί 10-20' και απαιτούνται 1-2 συνεδρίες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, αλλά συνεχίζει να βελτιώνεται και για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Απαγορεύεται κάθε είδους μασάζ στην περιοχή για τις πρώτες μέρες και προληπτικά προτείνεται η χρήση αντιβιοτικής κρέμας. Αν το υλικό είναι καλής ποιότητας και η τεχνική εφαρμογής σωστή, τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν πάνω από 12 μήνες.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ-ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ: Το υαλουρονικό οξύ δεν παρουσιάζει επιπλοκές, εκτός από ένα προσωρινό οίδημα ή μια μικρή εκχύμωση. Αντενδείκνυται η εφαρμογή του μονάχα σε άτομα που έχουν αλλεργία στο υαλουρονικό οξύ, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο.

ΚΟΣΤΟΣ: Ξεκινά από 200 €.

Από τη Νέλλη Καλαμάρα

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Εμμανουήλ Δασκαλάκη, Πλαστικό Χειρουργό.
Οι τιμές είναι προϊόν ρεπορτάζ.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>