top article

Δημοφιλέστερα άρθρα

 1. Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις
 2. Kate Moss: Βρήκαμε τις μπότες της στην οικονομική εκδοχή τους Kate Moss: Βρήκαμε τις μπότες της στην οικονομική εκδοχή τους
 3. Blake Lively: Πώς δημιούργησε το faux καρέ look της για μια εμφάνιση; Blake Lively: Πώς δημιούργησε το faux καρέ look της για μια εμφάνιση;
 4. Αυτό το παντελόνι θα αντικαταστήσει τα skinny jeans σου για φέτος Αυτό το παντελόνι θα αντικαταστήσει τα skinny jeans σου για φέτος
 5. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 | Οι ωραιότερες τσάντες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 | Οι ωραιότερες τσάντες της σεζόν
 6. Χειμώνας 2018: Έτσι συνδυάζεται το μάξι φόρεμα τώρα Χειμώνας 2018: Έτσι συνδυάζεται το μάξι φόρεμα τώρα
 7. Στασιμότητα: Ένας οδηγός επιβίωσης για να βάλεις ξανά τη ζωή σου σε "κίνηση" Στασιμότητα: Ένας οδηγός επιβίωσης για να βάλεις ξανά τη ζωή σου σε "κίνηση"
 8. To outfit με λίγα κομμάτια που η Sienna Miller φορά και ξανά φορά To outfit με λίγα κομμάτια που η Sienna Miller φορά και ξανά φορά
 9. Η οργάνωση ξεκινά από το σπίτι | Δέκα βήματα για να το πετύχεις Η οργάνωση ξεκινά από το σπίτι | Δέκα βήματα για να το πετύχεις
 10. H βασίλισσα Letizia λέει "ναι" στο φλοράλ το χειμώνα H βασίλισσα Letizia λέει "ναι" στο φλοράλ το χειμώνα
 11. Η Heidi Klum και άλλες Celebrities επιλέγουν Το Ελληνικό Brand Rien! Η Heidi Klum και άλλες Celebrities επιλέγουν Το Ελληνικό Brand Rien!
 12. Αυτό το παλτό είναι το fashion κομμάτι που βλέπουμε παντού στο Instagram Αυτό το παλτό είναι το fashion κομμάτι που βλέπουμε παντού στο Instagram
 13. Katy Perry-Gigi Hadid: Γιατί δε θα συμμετάσχουν στο show της Victoria's Secret; Katy Perry-Gigi Hadid: Γιατί δε θα συμμετάσχουν στο show της Victoria's Secret;
 14. Κομψή ακόμη και στο σπίτι: Αυτή η νέα συλλογή σου δίνει τις πιο ωραίες ιδέες! Κομψή ακόμη και στο σπίτι: Αυτή η νέα συλλογή σου δίνει τις πιο ωραίες ιδέες!

Φοβάσαι και εσύ το Botox; Δυστυχώς, και να θέλουμε να σου πούμε ότι άδικα το κάνεις, δεν μπορούμε, καθώς τα κακά παραδείγματα είναι εκεί έξω και σε κάνουν να το σκέφτεσαι ξανά και ξανά.

Όμως, εμείς, επειδή διαθέτουμε τα σωστά εφόδια, δηλαδή την γνώση του ειδικού, θα προσπαθήσουμε να σου αλλάξουμε γνώμη, γιατί ξέρουμε πολύ καλά τι είναι το Botox και πώς λειτουργεί και στόχο έχουμε μέσα από την λεπτομερή ανάλυση να σε βοηθήσουμε να ξεδιαλύνεις κι εσύ κάποια δεδομένα που ίσως σε μπερδεύουν.

Μιλώντας, λοιπόν, με τον Δρα Στρατή Γαβριήλ, είχαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε και να μάθουμε τα πάντα γύρω από την πιο δημοφιλή αισθητική επέμβαση μιας και στις μέρες μας φαίνεται να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις "ασθενών" και γιατρών, μέθοδοι, που αφ ενός μεν είναι γρήγορες στην εφαρμογή και εφ' ετέρου δεν απαιτούν μεγάλα διαστήματα αποθεραπείας.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Botox: Μήπως πρέπει όντως να το δoκιμάσεις; (Αποτελέσματα)

"Οι μέθοδοι αυτοί δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις χειρουργικές μεθόδους αποκατάστασης, όπως για παράδειγμα την ρυτιδοπλαστική (face lift), αλλά δρουν είτε συμπληρωματικά με αυτές, είτε ως "προφύλαξη" σε νεότερες ηλικίες. Οι δύο συχνότερα χρησιμοποιούμενες τέτοιες μέθοδοι είναι η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης (Botox, Vistabel, Dysport) και η χρήση υλικών τα οποία "γεμίζουν" τις ρυτίδες, τα γνωστά fillers" μας είπε ο γιατρός και εμείς αμέσως εστιάσαμε στην πρώτη, την οποία και ζητήσαμε να μας αναλύσει.

 

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Οι μύες του προσώπου και του τραχήλου έχουν την μοναδική ιδιότητα από όλους τους μύες να καταλήγουν στο δέρμα της αντίστοιχης περιοχής. Η σύσπασή τους προκαλεί κίνηση στο δέρμα και επομένως μορφασμούς και γκριμάτσες. Είναι υπεύθυνοι για την έκφραση του προσώπου και έχουν μια ημιαυτόματη λειτουργία. Η δράση κάθε μυός προκαλεί κάθετες προς τον άξονά του ρυτίδες. Είναι οι ρυτίδες έκφρασης. Οι οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου (μετωπιαίος μυς), οι κάθετες ρυτίδες του μεσοφρύου (συνοφρυωτήρες) και οι ρυτίδες του ποδιού της χήνας (σφικτήρας των βλεφάρων) είναι κάποια παραδείγματα. Η παράλυση των μυών αυτών θα εξαφάνιζε τις ρυτίδες.

 

Ποια η λύση;

 

Την δουλειά αυτή κάνει η βοτουλινική τοξίνη, η οποία προκαλεί προσωρινή κατάργηση της λειτουργίας ενός μυός, αν ενεθεί μ' αυτή. Η δράση της τοξίνης σε επίπεδο φυσιολογίας είναι προσωρινό μπλοκάρισμα των νευρικών απολήξεων επί του μυός.

 

The infos:

- Η χρήση του φαρμάκου αν και είναι σχετικά πρόσφατη για τη θεραπεία των ρυτίδων (το φάρμακο διαθέτει τη σχετική έγκριση τόσο από τον Ελληνικό, όσο και από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων), χρησιμοποιείται από δεκαετίες σε άλλες Ιατρικές εφαρμογές και έτσι η ασφάλειά του είναι αποδεδειγμένη. Ωστόσο τοπικές επιπλοκές έχουν σπάνια παρατηρηθεί κατά την εφαρμογή στον συνοφρυωτήρα όπου η διάχυση του φαρμάκου στον ανελκτήρα μυ προκαλεί ευτυχώς σύντομης διάρκειας πάρεση.

- Η εμπειρία στη εφαρμογή του φαρμάκου έχει μεγάλη αξία για την επιτυχία αρμονικής ισορροπίας στο πρόσωπο.

- Οι συχνότερη και ασφαλέστερη εφαρμογή είναι στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το γνωστό πόδι χήνας. Υπάρχουν όμως ομάδες μυών στο υπόλοιπο πρόσωπο από τις οποίες αν έμπειρος χειριστής του φαρμάκου ενέσει επιλεκτικά μπορεί να έχει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στην έκφραση και εμφάνιση του προσώπου. Ασφαλής εφαρμογή επίσης είναι στο μυώδες πλάτυσμα, υπεύθυνο για τις ρυτίδες του λαιμού.

- Η δράση του φαρμάκου ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ως μέσο όρο διάρκειας θα μπορούσαμε να πούμε τους οκτώ μήνες μετά την πάροδο των οποίων πρέπει να επαναληφθεί η θεραπεία για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

 

Αφού πλέον είναι όλα ξεκάθαρα, το Stratis Gabriel Cosmetic Surgery και το MadameFigaro.gr προσφέρουν σε χ τυχερές από μία θεραπεία Botox εντελώς δωρεάν.

 

 

Η τυχερή νικήτρια είναι η ΕΥΗ ΚΑΡΜΑ

 

 

 

Διάβασε περισσότερα στο http://www.sgabriel.gr/el
Τηλ: 210 3600413-15

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>