Ο Άγγλος φωτογράφος Matt Irwin απεικόνισε την ιστορία 4 κοριτσιών, που ερωτεύονται, γελάνε, διασκεδάζουν σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι και Τόκιο. Κοινός παρανομαστής ανθρώπων και πόλεων; Το τετράγωνο μεταξωτό Hermes μαντήλι. Το κομμάτι-έμβλημα του Γαλλικού οίκου φωτογραφίζεται δεμένο με κάθε απίθανο και πιθανό τρόπο. Η ιδέα ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Hermes, Βali Barret και το styling του project έχει αναλάβει η Francesca Burns.
Η έκθεση «J’aime mon carré» γυρίζει σε όλο το κόσμο και μπορεί να την απολαύσει όποιος βρεθεί στο Παρίσι και στο κατάστημα Colette (213 rue Saint-Honoré , Paris) μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Ακόμα ,εκεί μπορεί να βρει τη limited edition «Hermès for colette», με μαντήλια ειδικά σχεδιασμένα για το γαλλικό πολυκατάστημα. Πληροφορίες και backstage από τα ταξίδια του αγαπημένου μαντηλιού υπάρχουν στη σελίδα www.jaimemoncarre.com. Εσείς «αγαπάτε το μαντήλι σας»; Αν όχι, μετά από αυτή την έκθεση θα το αγαπήσετε σίγουρα.

Διονυσία Καλαποθαράκου

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>