Το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Oliver Hirschbiegel, σκηνοθέτη του "Downfall", με τίτλο "Diana", είδε το φως της δημοσιότητας δίνοντας μια πρώτη γεύση της πολυσυζητημένης ερμηνείας της Naomi Watts. Στις σκηνές που συμπεριλήφθηκαν στο trailer, η Diana ξεφεύγει από πιεστικούς paparazzi, χαμογελά σε παιδιά του τρίτου κόσμου, βοηθά τον Ερυθρό Σταυρό, ενοχλείται από τις tabloids και βρίσκει καταφύγιο σε ένα πολυτελές yacht.

"An icon, adored by millions"
(Ένα είδωλο που λατρεύτηκε από εκατομμύρια'), ακούγεται στο απόσπασμα, και ο Hirschbiegel φαίνεται να έχει σκηνοθετήσει την ταινία από μια ρομαντική οπτική. Το σενάριο εστιάζει περισσότερο στα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας και κυρίως στη σχέση της με τον καρδιοχειρουργό, Hasnat Khan, που ενσαρκώνει ο Naveen Andrews. Φυσικά, γίνεται λόγος και για την προβεβλημένη σχέση της με τον Dodi Al Fayed, με τον οποίο ταξίδευε όταν βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Παρισι, τον Αύγουστο του 1997.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>