top article

Πως θα σου φαινόταν αν σου προτείναμε να αλλάξεις το ψωμί του φούρνου με μια homemade Ciabatta; Υπάρχει μια παλιά ιταλική παροιμία που λέει: Κάθε φορά που έχει γιορτή εμείς φέρνουμε Ciabatta! Αυτό το ψωμί, λοιπόν, είναι το πιο διαδεδομένο σε όλη την Ιταλία και όχι άδικα. Η γεύση του είναι φανταστική και φυσικά ταιριάζει με τα πάντα. Τι θα έλεγες να το δοκιμάσεις;

Υλικά για 3 καρβέλια: 

400 ml χλιαρό νερό
4 κ.σ. χλιαρό γάλα με χαμηλά λιπαρά
675 gr λευκό αλεύρι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
2 κ.σ. αλάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο savoirville.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>