top article

Το πολυτελές αυτό επιδόρπιο, έχει καταγωγή από το Κιότο αλλά σύντομα έλαβε θέση και σε άλλες περιοχές.

Στη Σινγκαπούρη γνωρίζει μεγάλη δόξα και είναι φτιαγμένο δίχως ζάχαρη, με γάλα από το Χοκάιντο και βρώσιμα φύλλα χρυσού!

Όπως φαντάζεσαι, ο χρυσός θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω και την γεύση δεν μπορούμε να στην περιγράψουμε!

Διάβασε περισσότερα στο Shape.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>