top article

Τα cocktails μπορούν να είναι υγιεινά και δεν έρχονται απαραίτητα φορτωμένα με υπερβολικές ποσότητες ζάχαρης. Αυτή η πληροφορία βέβαια δεν δίνει "συγχωροχάρτι" στα happy hours ούτε σε προτρέπει να πίνεις ασταμάτητα δίπλα στην πισίνα.

Η σωστή επιλογή συστατικών – το καθαρό αλκόολ, και το κρασί και η σαμπάνια που περιέχουν αντιοξειδωτικά, καθώς επίσης και η κατανάλωση με μέτρο σού επιτρέπουν να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κοκτέιλ ακόμα κι αν προσέχεις τη διατροφή σου. Συνδυάζοντας το αλκοόλ με φρέσκα φρούτα, όπως μούρα ή φράουλες, μέντα και αρκετό πάγο, καταφέρνεις να έχεις ένα λαχταριστό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολικές θερμίδες.


Παγωμένο frosé
Ένα "υγιεινό" κοκτέιλ που χρειάζεται όμως λίγη παραπάνω προετοιμασία. Αξίζει τον κόπο!


Μερίδες: 2


Υλικά:
1 μπουκάλι ροζέ κρασί
½ φλιτζάνι νερό
4 κατεψυγμένες φράουλες
Χυμός από 1 λεμόνι

Οδηγίες:
Ρίχνεις το ροζέ σε δύο παγοθήκες και αφήνεις να παγώσει για τουλάχιστον 6 ώρες ή για μια νύχτα.
Ρίχνεις στο μπλέντερ το νερό, τις κατεψυγμένες φράουλες και τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτεις τους κατεψυγμένους κύβους του ροζέ κρασιού και 1 φλιτζάνι κανονικό πάγο, και στη συνέχεια αναμειγνύεις για 5 δευτερόλεπτα. Μεταφέρεις αυτό το μείγμα σε ένα μεγάλο δοχείο και παγώνεις για άλλα 25 με 30 λεπτά.
Ανακατεύεις άλλη μία φορά και είναι έτοιμο να το απολαύσεις. 


Δροσερό καρπούζι
Γλυκές νότες καρπουζιού για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. 


Μερίδες: 4 με 6


Υλικά:
1 μικρό καρπούζι κομμένο σε κύβους
1 σφηνάκι τζιν ανά μερίδα 


Οδηγίες:
Κόβεις στη μέση το καρπούζι, το τοποθετείς σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να πολτοποιηθεί.
Μόλις πολτοποιηθεί, το ρίχνεις σε παγοκύστες και το αφήνεις να παγώσει.
Μόλις γίνουν τα παγάκια, τα ρίχνεις σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. 
Προσθέτεις ένα σφηνάκι τζιν σε κάθε παγάκι καρπουζιού και αν χρειάζεσαι κι άλλο υγρό, συμπληρώνεις με νερό καρύδας. 

Ροζέ sangria
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις παγάκια από χυμό φρούτων για πιο έντονο χρώμα και γεύση.


Μερίδες: 4 με 6


Υλικά:
1 μπουκάλι αφρώδες ροζέ κρασί
Φρέσκες φράουλες, μούρα και μέντα για γεύση


Οδηγίες:
Ρίχνεις το κρασί σε μία μεγάλη κανάτα μαζί με τα φρούτα, κι απλά απολαμβάνεις!

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>