Εξώφυλλο στο Celebrity Ιανουάριος που κυκλοφορεί, η foodie παρουσιάστρια δεν μαγείρεψε τις απαντήσεις ούτε μάσησε τα λόγια της.

Είναι  από τα πρόσωπα που συζητήθηκε πολύ τη φετινή σεζόν για το reality μαγειρικής που παρουσιάζει. Η Νάντια Μπουλέ δίνει μια απόλυτα ειλικρινή και «έξω καρδιά» συνέντευξη, απαντώντας χωρίς περιστροφές τόσο σε ερωτήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της. Αποκαλύπτει στον αρχισυντάκτη του περιοδικού Celebrity, Ηλία Παυλόπουλο, ποιον κριτή θα προτιμούσε για να επιμεληθεί ένα ρομαντικό της δείπνο, πόσο καταλυτικό ρόλο παίζει στη σχέση της το γεγονός ότι βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι με τον αγαπημένο της ενώ παραδέχεται ότι στην εφηβεία της ένιωθε άβολα με την εξωτερική της εμφάνιση.  
Sneak Peek: Τι εύχεσαι για τη φετινή χρονιά που ενδέχεται όπως όλα δείχνουν να είναι μία από τις δυσκολότερες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας;
Eύχομαι όλοι μας μέσα σε αυτή την περίοδο, όπως διαμορφώνεται, να μην χάσουμε την ανθρώπινη διάστασή μας και το συναίσθημά μας, ειδικά οι νέοι άνθρωποι. Είναι περίοδος συνολικού επαναπροσδιορισμού και ίσως μια ευκαιρία να αναζητήσουμε πιο ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα. Μόνο αντιμετωπίζοντας δημιουργικά την παρούσα φάση μπορούμε να βγάλουμε κάτι καλό μέσα από αυτό.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>