Προβλήματα για τη Rihanna. Φαίνεται ότι ο καλλιτέχνης James Clar δεν εκτιμά το γεγονός ότι η Rihanna είναι το απόλυτο Style Icon (και με βραβείο), καθώς την μήνυσε για 6.64 εκατομμύρια δολάρια για 'αντιγραφή'. Πιο συγκεκριμένα ο Clar υποστηρίζει ότι η RiRi 'εμπνεύστηκε' εμφανώς από τα neon έργα του, για τις ανάγκες του νέου της video clip για το κομμάτι “Rockstar 101” όπου συμμετέχει και ο Slash (άλλοτε μέλος των Guns N' Roses).

Συγκεκριμένα, στο βίντεο υπάρχει ένα στιγμιότυπο που απεικονίζει τις λέξεις “ROCK” και “STAR”, τη μία κάτω από την άλλη. Σύμφωνα με τον ενάγοντα, αυτό μοιάζει υπερβολικά με τη δουλειά του το 2006 (ναι, 8 χρόνια πριν) με τίτλο You & Me, όπου χρησιμοποίησε μια neon εγκατάσταση με τη λέξη Me να κρέμεται από την λέξη You.

Ποιός έκανε μήνυση στη Rihanna;

To εν λόγω παράπονο κατατέθηκε στο Μεγάλο Μονομελές Πρωτοδικείο του Παρισιού, διότι σύμφωνα με τον δικηγόρο του Clar “ Oι νόμοι για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας είναι πιο ευνοϊκοί στη Γαλλία από ότι στην Αμερική”. 


Όποια και να είναι η έκβαση της υπόθεσης, το σίγουρο είναι πως μέχρι να τελειώσει πολλοί περισσότεροι θα γνωρίζουν το όνομα James Clar, μετατρέποντας την σε win-win situation για τον καλλιτέχνη.


Σχετικά Θέματα:

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>