Ετήσιες Προβλέψεις

Τοξότης

ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

14 χρόνια πέρασαν. Η καριέρα σου οικοδομήθηκε, οι δραστηριότητές σου αυξήθηκαν. Οι προσπάθειές σου ανταμείφθηκαν! Μια σελίδα γυρνάει. Ένας νέος κύκλος αρχίζει, πιο προσωπικός, πιο ατομικός. Με τον Πλούτωνα, οι αξίες σου θα αλλάξουν, οι ανάγκες σου θα μεταμορφωθούν. Θα καταλάβεις ότι μέσα σου βρίσκεται η πραγματική ασφάλεια. Άκου τις επιθυμίες σου και πάρε το χρόνο να σκεφτείς, με τον Κρόνο, το νέο δρόμο που θα ήθελες να ακολουθήσεις. Θα σε καλέσει σ’αυτό ως το Δεκέμβριο. Μη μένεις μόνη, θα σου πει ο Δίας. Βγες, ταξίδεψε με διαφορετικούς ανθρώπους, διεύρυνε το φιλικό σου κύκλο, μίλα για τα ιδανικά σου, για τα σχέδιά σου. Μέσα από τονωτικές συναντήσεις, θα μπορέσεις να προχωρήσεις καλύτερα. Άσε τον Ουρανό να ξυπνήσει τη δημιουργικότητά σου και να φέρει την καινοτομία, το συναρπαστικό στη ζωή σου. Πες αντίο (κυρίως αν έχεις γεννηθεί 11-20/12) σε όλα όσα σε στεναχωρούν, ρίσκαρε, ανταποκρίσου σε νέες προκλήσεις. Υπάρχει κίνδυνος οι έρωτές σου να μπερδευτούν, να ανανεωθούν αλλά τι ανάσα στη ζωή σου!

Έρωτας

 Πολύ ρομαντισμός στις αρχές της χρονιάς! Πάθος (από Φεβρουάριο-Μάιο), έντονες στιγμές (Δεκέμβριο).

Καριέρα

 Διευκόλυνση διαπραγματεύσεων (Φεβρουάριο). Όλα σου χαμογελούν (Ιούνιο, Ιούλιο). Εποικοδομητική ορμή (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο).

Θετική ενέργεια

 Έκπληξη από τον Έρωτα (τέλος Φεβρουαρίου), συνάντηση σε ταξίδι (τέλος Ιουλίου), ρίχνεσαι σε ένα σχέδιο (αρχές Οκτωβρίου).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της