Ετήσιες Προβλέψεις

Ταύρος

ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Ο Πλούτωνας ανατρέπει τα πιστεύω σου, τις βεβαιότητές σου. Η άποψή σου για τον κόσμο αλλάζει. Η κάμπια γίνεται πεταλούδα. Τι όμορφη μετάλλαξη! Εσύ που αγαπάς να αφήνεις τα πράγματα να ωριμάζουν με ησυχία και ηρεμία, θα πρέπει αυτή τη χρονιά να επιταχύνεις τις κινήσεις σου. Πες αντίο στην ακινησία και τη στασιμότητα και προετοιμάσου με τον Κρόνο, για τις μεγάλες αλλαγές που ο Ουρανός σας επιφυλάσσει αυτή τη χρονιά. Βάλε τάξη στις σχέσεις σου (απαλλάξου από αυτές που δεν σου ταιριάζουν πια, εδραίωσε άλλες), γίνε πιο υπεύθυνη με τα οικονομικά σου αν μέχρι τώρα ήσουν εξαρτώμενη από ένα σύντροφο ή συνεργάτη ή αν η κοινή σας κατάσταση άλλαξε. Επωφελήσου τη γενναιοδωρία του Δία για να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου και να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Από το φθινόπωρο, θέσπισε καλύτερες σχέσεις με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Άσε κυρίως τον Ποσειδώνα να σε βοηθήσει να καθορίσεις καλύτερα την ουσία της ζωής και να έρθεις πιο κοντά με τους καρδιακούς σου φίλους!

Έρωτας

Κεραυνοβόλος έρωτας το Μάρτιο. Μεγάλος αισθησιασμός στις αρχές καλοκαιριού. Λαμπεροί οι έρωτες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Καριέρα

 Εύκολες διαπραγματεύσεις το Φεβρουάριο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μικρές καθυστερήσεις Απρίλιο, Μάιο. Γρήγοροι οι ρυθμοί αρχές καλοκαιριού. Μεγάλη ορμή το φθινόπωρο!

Θετική ενέργεια

 Όμορφη συνάντηση στις 18/3, μια υπόθεση ακινήτου τέλος Μαρτίου; Τύχη Ιούνιο, Ιούλιο; Συμβόλαια αρχές Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της