Ετήσιες Προβλέψεις

Παρθένος

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

Με τον Κρόνο, αυτή τη χρονιά ακόμα, θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις τα θεμέλιά σου και να αισθανθείς πιο σταθερά εσωτερικά. Θα πρέπει ίσως να κοιτάξεις τα οικογενειακά προβλήματα κατά μέτωπο ή τη γραμμή που ακολουθούσες μέχρι τώρα αρνούμενη να τα αντιμετωπίσεις, όμως, κάνοντάς το, θα αισθανθείς ανάλαφρα. Να δημιουργήσεις μια οικογένεια, να μετακομίσεις ή να αγοράσεις ένα ακίνητο, αυτά σε δελεάζουν; Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός ως το Δεκέμβριο. Δέξου όλες τις αλλαγές που θα παρουσιαστούν αυτή τη χρονιά! Μην αφήνεις τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να σου επιβάλλονται (κυρίως αν έχεις γεννηθεί 12-22/9). Διώξε από τη ζωή σου το ανώφελο για να προχωρήσεις πιο ανάλαφρα σε ένα ηλιόλουστο μέλλον. Ο Δίας θα σου δώσει την ασφάλεια που σου λείπει, μετά θα διευκολύνει (από το φθινόπωρο) μια καλύτερη επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα δίνοντάς σου θάρρος να πεις ή να γράψεις όσα κρατάς μέσα σου. Σύνεση σε κάθε περίπτωση σε σχέσεις ή συνεργασίες. Θα μπορούσαν να ήταν πηγή απογοήτευσης αν εξιδανικεύεις πολύ τους άλλους!

Έρωτας

 Καλές εκπλήξεις (μέσα Μαΐου και μέσα Νοεμβρίου). Μια γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι (τέλος Αυγούστου;), μια σοβαρή δέσμευση (Δεκέμβριο).

Καριέρα

 Απόφυγε κάθε υπογραφή από 1-8 Ιανουαρίου, από 9 Απριλίου ως 3 Μαΐου, από 13 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου. Ρίσκο που στέφεται με επιτυχία (από Απρίλιο ως Ιούνιο). Διευκόλυνση στις διαπραγματεύσεις (Φεβρουάριο και Ιούλιο).

Θετική ενέργεια

 Η νέα Σελήνη του Ιουνίου, μεγάλες ερωτικές αλλαγές (κυρίως αν έχεις γεννηθεί 9-12/9).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της