Ετήσιες Προβλέψεις

Λέων

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Μια μεγάλη εσωτερική διεργασία σου επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να δεις καλύτερα τι θέλεις στη ζωή και σου έδωσε τα μέσα για να τα καταφέρεις. Είναι καιρός τώρα με τον Κρόνο να δείξεις στον κόσμο ποια είσαι, να επιβεβαιώσεις την ατομικότητά σου, να δομήσεις τη συναισθηματική σου ζωή και να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου. Χάρις στον Δία, θα εκφράσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου και θα διατηρήσεις καλές σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Να έχεις στέρεες βάσεις, μια αγαπημένη οικογένεια, ένα όμορφο σπίτι θα μπορούσε από το φθινόπωρο να γίνει η νέα σου προτεραιότητα. Να πλησιάσεις τα παιδιά σου αν είχαν απομακρυνθεί, να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου αν το είχες παραμελήσει, θα σε μεταμορφώσουν εσωτερικά. Αν έχεις γεννηθεί 12-20/8 θα μπορούσες να ταξιδέψεις περισσότερο και να ενδιαφερθείς για νέα θέματα (προηγμένη τεχνολογία, φιλοσοφία, πνευματικότητα...). Αν έχεις γεννηθεί 8-11/8 μπορεί να αλλάξεις εντελώς δραστηριότητες.

Έρωτας

 Ταξίδεψε! Ο Έρωτας θα μπορούσε (από Φεβρουάριο ως Ιούνιο) να βρεθεί στο δρόμο σου. Μια συναρπαστική γνωριμία στις 27/2. Πονηρές συναντήσεις Νοέμβριο, Δεκέμβριο. Έντονοι οι έρωτες το Δεκέμβριο.

Καριέρα

 Μεγάλη επιτυχία στις 23/3. Καλές ευκαιρίες (Ιούνιο, αρχές Ιουλίου και μετά το Δεκέμβριο).

Θετική ενέργεια

 Η ερευνητική πλευρά σου (Ιανουάριο-Μάρτιο;), θάρρος, τόλμη (Ιούλιο ως Αύγουστο), ο άντρας των ονείρων σου (Δεκέμβριο).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της