Ετήσιες Προβλέψεις

Κριός

ΗΘΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Μετά από χρόνια προσπαθειών, φτάνεις στην πολυπόθητη κορυφή! Μένουν κάποιες λεπτομέρειες να τελειοποιήσεις, κάποιες τεχνικές να βελτιώσεις, γνώσεις να αναπτύξεις για να λάβεις το 2018 τις δάφνες που αξίζεις. Περιμένοντας, μαθε με τον Κρόνο την υπομονή και τις αντοχές και ότι η ζωή έχει ένα νόημα και γι’αυτό δεν πρέπει να διασκορπίζεσαι σε ανώφελα πράγματα αλλά να προχωράς κατευθείαν προς τους στόχους σου. Αν έχεις γεννηθεί 6-9/4, θα δεις την καριέρα σου να παίρνει μια νέα κατεύθυνση καθώς οι επιλογές του χθες δεν ανταποκρίνονται πια στο βαθύτερο εγώ σου. Αν έχεις γεννηθεί 12-17/4, θα κάνεις τα πάντα για να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε εμποδίζει να προχωρήσεις. Απρόβλεπτα μπορεί να σε βοηθήσουν σ’αυτό, τα ταξίδια, η εξερεύνηση του αγνώστου θα γίνουν η προτεραιότητά σου. Όλοι όμως θα χρειαστεί να καθορίσετε του στόχους σας, να κινηθείτε με ηθική για να συνεχίσετε να προοδεύετε. Ο Δίας, ως τον Οκτώβριο, θα ευνοήσει τις σχέσεις σου (μια σχέση, μια συνεργασία θα μπορούσε να δημιουργηθεί) και το φθινόπωρο, διευκολύνσεις πίστωσης ή οικονομικές διευθετήσεις.

Έρωτας 

Να είσαι η πιο όμορφη (από Φεβρουάριο ως Ιούνιο). Η λίμπιντο σε τρέλα (τέλος Ιανουαρίου ως μέσα Μαρτίου). Λαμπεροί έρωτες (από Ιούλιο ως Σεπτέμβριο)!

Καριέρα

Πολύ συναρπαστικά σχέδια τέλος Φεβρουαρίου. Μπλοκαρίσματα (σε μια συνεργασία;) τέλος Μαρτίου, αρχές Αυγούστου. Νέα ανοίγματα μέσα Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου.

Θετική ενέργεια 

Μεγάλη τόνωση Φεβρουάριο, Μάρτιο. Μια ερωτική συνάντηση τέλος Μαρτίου. Η τύχη σου χαμογελά αρχές Οκτωβρίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της