Ετήσιες Προβλέψεις

Καρκίνος

Η ΣΤΕΓΗ ΜΟΥ!        

Όλη τη χρονιά θα βελτιώσεις τον τρόπο εργασίας σου. Με υπευθυνότητα (ευχαριστώ Κρόνε!) θα προχωράς προς τους στόχους σου αλλά μην ξεχνάς να προσέχεις την ευεξία και την υγεία σου. Χαλάρωση, σπορ και ισορροπημένη διατροφή θα σε βοηθήσουν να μείνεις σε φόρμα όλη τη χρονιά. Η οικογενειακή εστία, μέχρι το φθινόπωρο, θα γίνει το καλύτερο αγκυροβόλι και ο τόπος αναζωογόνησής σου. Για να είναι όλα πιο αρμονικά, ευχάριστα, ασφαλή, θα θελήσεις, με τη βοήθεια του Δία, να κάνεις νέες τροποποιήσεις ή να αλλάξεις διακόσμηση, να περνάς πολλές στιγμές με τα παιδιά σου. Ένας γονέας μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να μετακομίσεις, να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο. Από το φθινόπωρο, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, η δύναμη του έρωτα και της δημιουργικότητας θα δεκαπλασιαστούν και η πορεία της ζωής σου θα είναι ιδιαίτερα ηλιόλουστη. Ο Έρωτας δεν είναι πλάνη και σε ακολουθεί βήμα-βήμα.

Έρωτας

 Πολύ γλυκά συναισθήματα τον Αύγουστο. Παθιασμένες σχέσεις το Νοέμβριο. Επιθυμίες ολοκληρώνονται το Δεκέμβριο.

Καριέρα

 Ανάπτυξη δραστηριοτήτων από Ιανουάριο ως Μάρτιο. Διευκόλυνση στις επαφές σου από Ιανουάριο ως Ιούνιο. Η τύχη σου χαμογελά το Δεκέμβριο.

Θετική ενέργεια

 Μεγάλη γοητεία από Φεβρουάριο ως Ιούνιο. Ένα έντονο, αήττητο συναίσθημα Ιούνιο, Ιούλιο. Ηδονικές αγκαλιές με τον αγαπημένο σου το Δεκέμβριο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της