Ετήσιες Προβλέψεις

Σκορπιός

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Κολυμπώντας με τον Πλούτωνα σε έντονα ερωτήματα, θα μπορέσεις να ενδιαφερθείς περισσότερο, αυτή τη χρονιά, για μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης ή βοήθεια στην επικοινωνία. Θα θέλεις με το Δία να απομακρυνθείς, να σκεφτείς για τη ζωή και την αλληλοεξάρτηση των πραγμάτων. Η συμπόνια, η ενσυναίσθηση θα σε κάνουν πιο προσεκτική στον πόνο όσων σε περιτριγυρίζουν. Μπορεί να ενδιαφερθείς για τη μεταφυσική, την πνευματικότητα. Μπορεί να καταλάβεις ότι οι δοκιμασίες μπορούν να γίνουν ένα σημαντικό σχολείο ζωής. Θα συνειδητοποιήσεις με τον Κρόνο τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και θα συνεχίσεις να ασχολείσαι σοβαρά με τη διαχείριση-αποταμίευση-επένδυση των οικονομικών σου. Άλλαξε δουλειά αν η ρουτίνα σε ενοχλεί! Ο Ουρανός, η έκπληξη, μπορεί να σε αναγκάσει σ’αυτό (κυρίως αν έχεις γεννηθεί 11-19/11). Ερωτικά, μην πιστέψεις στον χαριτωμένο πρίγκιπα για τον οποίο θα σου μιλήσει ο Ποσειδώνας. Υπάρχει μόνο στα παιδικά παραμύθια! Ο Δίας, το φθινόπωρο, θα στείλει πάνω σου τα βέλη του Έρωτα.

Έρωτας

 Ολοκληρωμένες επιθυμίες Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Πάθος τον Ιούλιο. Ακαταμάχητη το Νοέμβριο.

Καριέρα

 Ανθισμένη καριέρα από Ιανουάριο-Μάιο αλλά δες ξανά τα θέματά σου από 9/4-3/5. Καλές ευκαιρίες τέλος Αυγούστου, Σεπτέμβριο.

Θετική ενέργεια

 Εντυπωσιακός δυναμισμός αρχές Ιανουαρίου, απρόσμενη ενίσχυση δραστηριοτήτων τέλος Φεβρουαρίου, μεγάλη επιτυχία τέλος Ιουλίου, επιστροφή χρημάτων το Δεκέμβριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της